Nieuw blog :)

Screenshot van de website die hoort bij de Cursus WordPress van MK24

Mensen die mijn cursus WordPress volgen hebben toegang tot de website met al het lesmateriaal, bij die website zit een blog met tips. De tips zijn vooral gericht op mensen die zelf een WordPress website bijhouden of willen opzetten, maar er zitten ook algemene tips bij voor het zoeken van rechtenvrije foto’s of het bewerken van foto’s bijvoorbeeld.

Bezoek blindemanwebsites.com/cursuswp/ als je meer wilt lezen!

What the Butler Saw

What the Butler SawIk was jarig begin maart en om mezelf te trakteren ben ik een weekendje naar Engeland gegaan, naar Leicester om precies te zijn, om een toneelvoorstelling te zien. Niet iets wat ik vaak doe, weekendjes weg, toneelvoorstellingen zien, overnachten in een hotel, uiteten in mijn eentje. Ik was in mijn eentje, heb zelfs niet overwogen om iemand mee te nemen. Ik wilde de hele hotelkamer voor mezelf en de hele treinreis van London naar Leicester kunnen lezen. Het was heerlijk.

Het toneelstuk was ook heerlijk. Ik had het van te voren gelezen. Ik vind toneelstukken lezen soms leuker dan ze zien en Joe Orton’s stuk is hilarisch. Het raast in een enorm tempo van het ene zelfgecreëerde probleem naar het andere en overal wordt tegenaan getrapt. Je moet echt werken om bij te blijven.

Lees verder

Gelukkig nieuwjaar

Ik ben spelend aan het nieuwe jaar begonnen:

gelukkig2012_anima

Eind vorig jaar ben ik vooral bezig geweest met wat onderhoud aan de website van Creative Cowboy Films,  een spannende poster (want zeer anders van stijl dan ik meestal maak) voor een leuk rap-uitwisselingsproject tussen de Bijlmer en Curaçao,  en ik ben begonnen met de vertaling van een uittreksel uit het tijdschrift Housedeer issue #1, voor het Nederlandse tijdschrift Doctor Jazz in de hoop dat als het af, zij het willen publiceren. Op mijn weblog staan weer 2 nieuwe 100-jes, mocht je die gemist hebben en opyour.blindeman.com/portfolio heeft het overzicht van mijn werk dan eindelijk een nieuwe vormgeving.

Oude tekeningen

Ik heb twee series oude tekeningen online gezet in een nieuwe samenstelling, eentje waarin ik denk dat ze beter uitkomen: diertjes en golvend. Golvend is een van mijn favoriete series, maar voor diertjes heb ik nog wel wat ideeën die ik graag wil uitwerken. Bijvoorbeeld gebaseerd op het duivennest op het balkon, die babyduifies zijn zo heerlijk lelijk, of misschien een keer een hele stapel mieren, lijkt me ook leuk, of toch nog iets met reigers. Nou ja, voorlopig deze twee reeksen dus.