Champignon

The little cafe across the street (one of the only ones on our block that’s not a chain) has died, after 20 years in business. Their loyal customers came all summer and fall, but it wasn’t enough to help them make it through this wretched pandemic. I feel so sad for them

Horsies at the 711

We got lucky because we had just been looking out the window and were sitting up against the radiator, talking and trying to get warm when we heard the hooves. It’s a distinct sound that always makes us leap up and run to the window, but now we were already there.

I opened the window and leaned out, yelling down at them: I love you!

Lees verder

Nieuw blog :)

Screenshot van de website die hoort bij de Cursus WordPress van MK24

Mensen die mijn cursus WordPress volgen hebben toegang tot de website met al het lesmateriaal, bij die website zit een blog met tips. De tips zijn vooral gericht op mensen die zelf een WordPress website bijhouden of willen opzetten, maar er zitten ook algemene tips bij voor het zoeken van rechtenvrije foto’s of het bewerken van foto’s bijvoorbeeld.

Bezoek blindemanwebsites.com/cursuswp/ als je meer wilt lezen!

What the Butler Saw

What the Butler SawIk was jarig begin maart en om mezelf te trakteren ben ik een weekendje naar Engeland gegaan, naar Leicester om precies te zijn, om een toneelvoorstelling te zien. Niet iets wat ik vaak doe, weekendjes weg, toneelvoorstellingen zien, overnachten in een hotel, uiteten in mijn eentje. Ik was in mijn eentje, heb zelfs niet overwogen om iemand mee te nemen. Ik wilde de hele hotelkamer voor mezelf en de hele treinreis van London naar Leicester kunnen lezen. Het was heerlijk.

Het toneelstuk was ook heerlijk. Ik had het van te voren gelezen. Ik vind toneelstukken lezen soms leuker dan ze zien en Joe Orton’s stuk is hilarisch. Het raast in een enorm tempo van het ene zelfgecreëerde probleem naar het andere en overal wordt tegenaan getrapt. Je moet echt werken om bij te blijven.

Lees verder