’t Voelt als september

Hoewel het gisteren eindelijk vroor, voelt het hier een beetje als september. In de keuken krijgt de kerstboom nieuwe takjes, de zon schijnt laag en warm over mijn bureau en de kamperfoelie op mijn balkon heeft nog groene blaadjes.

Bovendien is september altijd het begin van het nieuwe seizoen voor lesgegeven en was ik gisteren op de open dag bij MK24. In februari geef ik weer een WordPress cursus bij de afdeling Multimedialab en zowel tijdens de cursus, als tijdens de open dagen, spreek ik steevast met grafisch ontwerpers die meer willen weten van websites maken maar niet weten waar ze moeten beginnen. Zo ook gisteren. En eindelijk heb ik een beetje een concreet idee voor hoe we dat aan kunnen pakken. Dus vanmiddag ga ik dat plannetje wat uitwerken op papier en morgenochtend ga ik er met de coƶrdinator van het Multimedialab, Frederique Stutvoet, eens even over brainstormen. Samen komen we daar zeker uit.

Verder, ook nieuw, deze website is omgezet naar WordPress. Want hoewel er best wat af te dingen valt op WordPress, als de site eenmaal staat, gaat het bijhouden van de inhoud een heel stuk sneller. Het kan zijn dat je hier en daar nog een oude link tegenkomt, die het dan dus niet doet en er zijn nog wat kleine dingetjes hier en daar die fijngeslepen mogen (de reiger heeft een verkeerde kleur achtergrond), laat gerust weten als je tegen problemen aanloopt.
De vormgeving is iets ververst, maar in de basis hetzelfde:

En toen heb ik meteen ook maar een nieuwe serie foto’s geplaatst: raamkat.