Boeken en plaatjes

Onder ‘kijken’ heb ik wat nieuwe tekeningen geplaatst: soepel, zacht en onder ‘spelen’ nog een filpmje: witte honden.

Overigens verwacht ik dat de nieuwe website van Inge Raadschelders met een week of 3 ook echt online gaat op ingeraadschelders.nl, maar ze moet eerst even de tijd vinden om er ook wat inhoud op te zetten. Het afronden en overdragen van die site heb ik vandaag gedaan, dus dat deel is klaar.
Deze week heb ik ook gewerkt aan een nieuw intro en een inhoudelijke update voor indianmaharadja.nl, zij hebben weer nieuwe, mooie hockeysticks gemaakt dus ik maak een bijpassend mooi intro in Flash. En hoewel ik erg van Flash houd, is het altijd verstandig om te zorgen dat er in zo veel mogelijk browsers in ieder geval iets relevants te zien is, of er nou wel of geen Flash ondersteuning is en of er nou wel of niet genoeg JavaScript ondersteuning is. Het is weer gelukt. Zodra de hele update af is, gaat ook die online, als het goed is eind juni.

Wat betreft die boeken: Ik heb deze week Berthe Meijer’s boek ‘Leven na Anne Frank’ uitgelezen en vond het zeer de moeite waard. Ik kreeg er weer zin in schrijven van, bovendien ben ik door haar voor het eerst in mijn leven een broodje gaan eten bij Sal Meijer in de Scheldestraat en dat was zeer de moeite waard.
Ook heb ik ‘breakfast at tiffany’s’ van Truman Capote gelezen en dat was echt heerlijk.

Voor komende week staat ‘responsive web design’ van Ethan Marcotte op mijn lijstje en nog wat losse verhalen van Capote om te lezen, ga ik woensdagavond naar het stadhuis in Amsterdam in de hoop AT5 te redden, heb ik woensdagmiddag een afspraak met Babet Wentink over haar website en wil ik per se mijn portfolio af krijgen!