Inge & Naomi en het avontuur in de branding

Onze eerste dag aan het strand. We hebben twee strandstoelen bemachtigd die nog min of meer heel zijn onder een scheefgebogen rieten parasolletje. Ons plekje wordt zelfs maar door twee Turken constant in de gaten gehouden.

Normaal ben ik niet verlegen, maar omdat onze persoonlijke beveiligingsdienst ons zo grondig in de gaten houdt, ben ik doodmoe als ik eindelijk me uit mijn kleren gewurmd heb zonder op te staan.

Inge voelt zich fitter en gaat meteen zwemmen. Het water is heerlijk, ook al struikelt ze er voorover in. Het is jammer dat hele lappen huid van haar hiel afgeschraapt zijn, en dat daar dan weer een handvol minuscule kiezeltjes inzitten. Een halfuur priegelen later, ziet alles er redelijk schoon uit en rusten we allebei zoet in de zon.

Ik moet ook de zee in en ben geheel onbevreesd, ik weet tenslotte dat je op moet passen bij het erin gaan. Het zeewater is heerlijk, lekkere golfjes, goede temperatuur en het erin gaan was wat glibberig, maar ging uiteindelijk goed. Bij het eruit gaan…

Leave a Comment

%d bloggers like this: